Vi söker servicetekniker/reparatör

Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier och råspontslucklinje. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra 70 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu en Servicetekniker/Reparatör

Om rollen
Vill du vara med och utveckla morgondagens sågverk? Frödingegruppens fokus på effektivitet och hållbarhet gör att du i rollen som servicetekniker/reparatör har mycket ansvar och påverkan.

Detta är en tjänst för dig som är teknikintresserad och har ett brett kunnande från service, underhåll och reparationer. Rollen ställer krav om bred kompetens; den innebär service och underhåll inom mekanik, pneumatik och hydraulik.

Eventuellt kommer jour på panncentral och virkestorkar att ingå i tjänsten. 

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du har dessutom bred teknisk bakgrund och god analytisk förmåga och är mycket organiserad. Vidare ser vi att du är inkluderande, strukturerad och kreativ.

Dokumenterade kunskaper inom el är meriterande, likaså tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst.

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid.

Placering: Frödinge

Start: Snarast

Eventuella frågor vänder du till Christer Karlsson, 0492–28896.

Välkommen med din ansökan till: christer.karlsson@fhtimber.se.
Märk mail och ansökan Servicetekniker. 

Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 16/5–21, men urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Barncancerfonden