Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier, råspontsluck-linje och pelletsanläggning. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra 65 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu en Underhållsansvarig 

Detta är en position där du med bred teknisk bakgrund har chans att utforma rollen, då positionen är ny inom Frödingegruppen AB.

Om rollen
Rollen som underhållsledare innebär ett övergripande ansvar inom teknik på våra tre produktionsenheter, med fokus på underhåll och projektledning.

Du kommer vara den naturliga parten för våra servicetekniker att diskutera tekniska problem och lösningar med, men även ett bollplank för företagsledningen för diskussion av nya projekt och idéer. Du rapporterar direkt till VD.

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du har dessutom bred teknisk bakgrund och goda ledaregenskaper. Vidare ser vi att du är inkluderande, strukturerad och kreativ. Din koordinerande förmåga är viktig då det krävs att du har överblicken över våra tre produktionsenheters behov och utmaningar ur ett underhålls, och utvecklingsperspektiv.

Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst är meriterande.

Omfattning 
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid

Placering
Frödinge och Hällerum

Start
Snarast.

Då tjänsten innebär resor krävs B-kort.

Eventuella frågor vänder du till VD Torbjörn Svensson, 0492-51101

Välkommen med din ansökan till: torbjorn.svensson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan Underhållsansvarig.