Servicetekniker/Reparatör

Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier, råspontslucklinje och pelletsanläggning. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra 65 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Om rollen
Vill du vara med och utveckla morgondagens sågverk? Frödingegruppens fokus på effektivitet och hållbarhet gör att du i rollen som servicetekniker/reparatör har mycket ansvar och påverkan.

Detta är en tjänst för dig som är teknikintresserad och har ett brett kunnande från service, underhåll och reparationer. Rollen ställer krav om bred kompetens; den innebär service och underhåll inom mekanik, pneumatik och hydraulik.

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du har dessutom bred teknisk bakgrund och god analytisk förmåga och är mycket organiserad. Vidare ser vi att du är inkluderande, strukturerad och kreativ.

Dokumenterade kunskaper inom el är meriterande, likaså tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst.

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid
Placering:
Frödinge alternativt Hällerum
Start:
Snarast

Eventuella frågor vänder du till VD Torbjörn Svensson, 0492-51101.

Välkommen med din ansökan till: torbjorn.svensson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan Servicetekniker. Har du önskemål på placeringsort (Frödinge alt. Hällerum) anger du även det i din ansökan.

Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 10/12-20.