Operatör till Frödinge

Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier och råspontslucklinje. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra cirka 70 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu operatörer till Frödinge

Om rollen
Vill du idag vara med och utveckla morgondagens sågverk?
Vi söker nu operatörer. Den här tjänsten kommer att utformas beroende på dina tidigare erfarenheter. Det kan komma att handla om uppgifter vid sågen, justerverket, hyvleriet eller trucken, eller en kombination.

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Vidare ser vi att du är inkluderande, strukturerad och kreativ.

Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst är meriterande.

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid. 

Placering: Frödinge.

Start: Snarast.

Eventuella frågor vänder du till Christer Karlsson, 0492–28896.

Välkommen med din ansökan till: christer.karlsson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan med Operatör.  Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 16/5–21, men urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Barncancerfonden