Operatör till Frödinge

Frödinge Hällerum Timber AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödinge Hällerum består av två sågverk och ett legohyvleri. Inköpsbolaget Frödinge Skog AB förser sågverken med råvara från närområdet. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier och råspontslucklinje. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export.

Våra cirka 70 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödinge Hällerum till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu operatör till Frödinge

Om rollen

Vill du vara med och utveckla morgondagens sågverk? Nu finns möjlighet till att börja i vår spännande bransch där trä, en förnyelsebar råvara, möter teknik och blir till hållbara material för framtiden. Vi söker nu sågverksoperatör till vår enhet i Frödinge. Rollen innefattar alla förekommande uppgifter inom produktion och kräver ett strukturerat arbetssätt med fokus på ständiga förbättringar och effektivisering av våra flöden genom produktionen.


Om dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du som söker är en positiv, driven och produktionsorienterad lagspelare som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du utmanar arbetssätt och drivs av att effektivisera flöden och samarbeta. Du är med fördel tekniskt intresserad.

Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst samt truckkort är meriterande, men din personlighet och vilja att lära är viktigast. Hos oss har du stor möjlighet till att utvecklas samt påverka och utveckla produktionen och således verksamheten.

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid.

Placering och arbetstid: Frödinge, dagtid.

Start: Snarast.

Eventuella frågor vänder du till Angelica Karlsson, 070–2744974 eller till vår fackliga representant Magnus Djurstedt, 070-5853835.

Välkommen med din ansökan till: angelica.karlsson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan med Operatör

Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 3/7–22, men urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Barncancerfonden