Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier, råspontsluck-linje och pelletsanläggning. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra 65 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu operatörer

Är du en flexibel lagspelare som drivs av ständiga förbättringar i ditt arbete? Svarar du ja på frågan så kan du vara den vi söker när vi nu anställer operatörer till vår produktionsenhet i Hällerum!

Om rollen
Som operatör kan ditt ansvarsområde handla om sågen, justerverket, hyvleriet eller trucken. Har du tidigare erfarenhet från liknande tjänster, eller om du är väldigt driven, så kan det även vara en kombination av ovanstående som blir ditt ansvarsområde, något som kräver struktur och en övergripande förståelse för verksamheten. Rollen kan innebära skiftarbete.

Tidigare erfarenhet är det meriterande. 

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du som söker har erfarenhet från liknande arbete och du har dessutom bra samarbets- och planeringsförmåga.

Omfattning
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid

Placering: Hällerum

Start: Augusti 2019

Lön enligt ”Sågverksavtalet”

Eventuella frågor vänder du till VD Torbjörn Svensson, 0492-51101.

Välkommen med din ansökan till: torbjorn.svensson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan Sågverksoperatör. Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 31/7-19.

Vi ser fram emot din ansökan!