Hyveloperatör till Frödinge och Hällerum

Frödinge Hällerum Timber AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödinge Hällerum består av två sågverk och ett legohyvleri. Inköpsbolaget Frödinge Skog AB förser sågverken med råvara från närområdet. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier och råspontslucklinje. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export.

Våra cirka 75 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödinge Hällerum till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.

Vi söker nu hyveloperatör till Frödinge och Hällerum

Om rollen
Vill du vara med och utveckla morgondagens sågverk? Nu finns möjlighet till att börja i vår spännande bransch där trä, en förnyelsebar råvara, möter teknik och blir till hållbara material för framtiden. Vi söker nu hyveloperatörer till våra enheter i Hällerum och Frödinge. Rollen innefattar alla förekommande uppgifter vid hyvleriet och kräver ett strukturerat arbetssätt med fokus på att tillgodose våra kunders beställningar, kvalitét och produktionen. Som hyveloperatör hos oss har du ett stort ansvar samt ett omväxlande arbete.  


Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du som söker är en positiv, driven och produktionsorienterad lagspelare som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du utmanar arbetssätt och drivs av att effektivisera flöden och samarbeta. Du är med fördel tekniskt intresserad.

Tidigare erfarenhet från trä- och hyvleribranschen samt truckkort är mycket meriterande, men din personlighet och vilja att lära är viktigast. Hos oss har du stor möjlighet till att utvecklas samt påverka och utveckla produktionen och således verksamheten.

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid.

Placering och arbetstid: Frödinge och Hällerum, dagtid.

Start: Snarast.

Eventuella frågor vänder du till Angelica Karlsson, 070–2744974.

Välkommen med din ansökan till: angelica.karlsson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan med Hyveloperatör

Barncancerfonden