Frödingegruppen AB är en av regionens främsta aktörer inom vidareförädling av träprodukter. Vår verksamhet präglas av stark framtidstro och fokus på hållbara produkter, något vi når genom motiverade medarbetare som trivs. Frödingegruppen består av två sågverk; Frödinge Hällerum Timber AB, legohyvleriet Inge Karlsson Trävaru AB samt inköpsbolaget Frödinge Skog AB. Övervägande del av produktionen förädlas i egna hyvlerier, råspontsluck-linje och pelletsanläggning. Vi är en internationell aktör med ca 75% på export. Våra 65 ansvarsfulla medarbetare har lett Frödingegruppen till att bli den stabila aktör vi är idag, och nu söker vi ytterligare kompetens som vill följa med på vår fortsatta resa med fokus på dig som medarbetare, hållbarhet och kvalitét.


Vi söker nu administratör

Är du lösningsorienterad med sinne för struktur och effektivitet? Kanske är du duktig på språk dessutom? I så fall ser vi fram emot din ansökan till rollen som administratör vid vårt kontor på Västerviksvägen i Frödinge. 

Om rollen
Som administratör blir du spindeln i nätet på vårt kontor, där du kommer arbeta med leverantörsreskontra, kundreskontra och bokföring. Inom rollen finns stor utvecklingspotential, och det är bara du som sätter gränserna för dina ansvarsområden och din utveckling!

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Kanske är du i början av din karriär med höga ambitioner och mål? Så länge du har viss erfarenhet från liknande arbete så tror vi att du är rätt person för rollen. Vi tror dessutom att du är strukturerad, lösningsorienterad samt gillar att arbeta i team. Dessutom är du grym på att planera!

Goda kunskaper i Officepaketet krävs, och språkkunskaper är meriterande. 

Omfattning
Tjänsten är ett vikariat som kan utökas till en tillsvidareanställning på heltid. 

Placering
Frödinge

Start
Augusti 2019

Eventuella frågor vänder du till Lars Karlsson, 0492-28878

Välkommen med din ansökan till: lars.karlsson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan Administratör. Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 31/7-19