Vi söker nu en Underhållsansvarig 

Detta är en position där du med bred teknisk bakgrund har chans att utforma rollen, då positionen är ny inom Frödingegruppen AB.

 

Om rollen

Rollen som underhållsledare innebär ett övergripande ansvar inom teknik på våra tre produktionsenheter, med fokus på underhåll och projektledning.

 

Du kommer vara den naturliga parten för våra servicetekniker att diskutera tekniska problem och lösningar med, men även ett bollplank för företagsledningen för diskussion av nya projekt och idéer. Du rapporterar direkt till VD.

 

Om dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, där engagemang och ansvarstagande står som ledord. Du har dessutom bred teknisk bakgrund och goda ledaregenskaper. Vidare ser vi att du är inkluderande, strukturerad och kreativ. Din koordinerande förmåga är viktig då det krävs att du har överblicken över våra tre produktionsenheters behov och utmaningar ur ett underhålls, och utvecklingsperspektiv.

 

Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande tjänst är meriterande.

 

Omfattning: Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders prövotid

Placering: Frödinge och Hällerum

Start: Snarast, dock senast slutet Augusti 2019

Då tjänsten innebär resor krävs B-kort.

 

Eventuella frågor vänder du till VD Torbjörn Svensson, 0492-51101

Välkommen med din ansökan till: torbjorn.svensson@fhtimber.se. Märk mail och ansökan Underhållsledare. Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 15/5-19