Lediga jobb

Vi söker personal till våra anläggningar i Frödinge och Hällerum.

Sågverk/Hyvleri

Vi söker personal till våra sågverk och hyvleri,  både i Hällerum och i Frödinge. I Frödinge är det dagtid och i Hällerum har man skiftgång.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktion, meriterande är träproduktion eller inom industrin, vi lägger dock störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en snabblärd person som drivs av utmaningar i din vardag och du har en hög arbetsmoral. Du vill hela tiden bidra till ett bra slutresultat och trivs då det är fart och fläkt på jobbet.

 

Lastbilschaufför

Vi söker chaufför med erfarenhet inom transport och logistik, samt har CE-kort och YKB. För att trivas i rollen som chaufför bör du ha erfarenhet inom transport, samt även ha vana att köra Lastmaskin.

Våra transporter är till stor del kutterspån och virke och bilen går 2-skift oftast inom en 20 milskrets.

 

Övrig information hittar du här på hemsidan om företagen och tveka inte att ringa oss, 0492-28898 Ann Karlsson.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 februari 2017,  via mail till ann.karlsson@fhtimber.se obs sätt ”Ansökan Lastbil” alternativt ”Ansökan sågverks-hyvleriarbetare” som ämne i mailet. Givetvis går det även att skicka per post till oss: Ann Karlsson, Frödinge Hällerum Timber AB, Västerviksvägen 35, 598 95 VIMMERBY

Barncancerfonden